Fotopakketten

 Portfolio

 

Wil je graag een mooie portfolio om je als model te presenteren? 

Of wil je gewoon graag mooie foto's van jezelf?

Of ben je al model en heb je nieuwe foto's nodig?


Dan verzorg ik graag je portfolio.   Ik heb een ruime ervaring als modelfotograaf.  Van beginnend tot ervaren model, iedereen is welkom.


Wanneer je op zoek bent naar werk in de modellenwereld moet je een goed gevulde portfolio kunnen voorleggen.  Niet het aantal foto’s wel de diversiteit is belangrijk.  Je klanten moeten in een oogopslag kunnen zien wat jij als model kan.


Hoe gaat het in zijn werk?


Samen bespreken we de outfits en accessoires.

Lichte visagie is aangewezen, je moet herkenbaar blijven.


Tijdens de shoot stuur ik je indien nodig bij.  Je moet na de shoot niet enkel meer zelfvertrouwen maar ook meer skills hebben.

Ik neem ruim de tijd ( 2 à 3 uren), zodat je je op je gemak gaat voelen.  Dit is belangrijk om niet geforceerd over te komen.  Het komt de kwaliteit van de foto’s zeker ten goede.


Je ontvangt digitaal minstens 12 bewerkte foto’s In hoge resolutie.

   

Kostprijs: 125 euro 

 

Voel je vrij om me te contacteren: walter@mowamodels.be


 *Modellen die aansluiten bij het agentschap betalen natuurlijk niets.


 Huwelijk

 

Trouwen is een feest, een unieke gebeurtenis. Ik breng dat verhaal in beeld. Ongedwongen, speels en natuurlijk.


Van bij het aankleden van de bruid tot laat op het avondfeest.  Elk belangrijk feit leg ik vast  op de manier zoals jullie het willen.  Steeds ongeforceerd en spontaan. Uiteraard stuur ik bij waar nodig om een bepaalde foto te kunnen nemen.  Maar jullie moeten vooral genieten van die dag.  Dat zal ik weergeven in de foto’s.


De gebeurtenissen fotograferen zoals ze zijn, met oog voor detail.  De toevallige  momenten vastleggen. Dat zijn later de beste herinneringen.


Graag maak ik voor jullie een onvergetelijke huwelijksreportage, een blijvende herinnering aan de dag waarop jullie elkaar het jawoord gaven.


Kostprijs:  850 euro 


Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend  gesprek : walter@mowamodels.be